Založ si blog

Bežný a obyčajný človek ?

Prepáčte,ale nedá mi aby som nereagoval na príspevok STV 1 o 19,00 hod. zo dňa 11.06.2016. Pozrite si do archívu a vyhľadajte príspevok – minutáž 00.22.56 ako že každý si môže niektoré  diela zoS NG Bratislava pozrieť v detailoch záber malého celku obrazu P.M.Bohúňa, kde mucha lezie po dekolte portrétovanej dámy nemá chybu. Možnože si to návštevník SNG fakt nevšimne. Zvlášť keď nemá k obrazu- umeleckému dielu bližší prístup.

Projekt to je pekný, úmysel bol zrejme lepší.

Ale čo ma najviac zaráža bol rozhovor STV s pracovníčkou SNG Máriou Bohumelovou, hlavne keď do mikrofónu povedala  citujem: bežný a obyčajný človek má možnosť si stiahnuť a vidieť obrázky…… atď…

Dúfam, že tým myslela vizualizované diela. Kto však potom je neobyčajný a nie bežný člobek ? Myslela tým seba samú.  ona si nemusí sťahovať.Pracuje tam, takže pani M.B.už zrejme  nie je obyčajný a bežný človek. Či patrí medzi naše rýchlookvasené celebrity,rosničky, politikov a tiežpodnikateľov z ktorých mnohí nemajú o umení ani šajn ?.? Nie! Necítim s urazený,len toto ma  trochu rozčarovalo .Veď každý si denne musí  niečo  stiahuť. Je nám to biologicky dané..Aj politci, aj každý  bežný a obyčajný človek. Žeby si pani Mária nemusela vôbec sťahovať ? Alebože z  STV 1 už tiež niektorí nepatria medzi bežných a obyčaných ľudí. Zrejme vedúci večerného vydania už bol už v nejakom večernom podniku.

Feldekovci sú super

26.06.2015

Veľmi sa mi páčil článok o pánovi L. a pani O. Feldekovej. Chcel by som v prvom rade pridať svoj nesmelý hlas, čo sa týka perspektívneho vydania knižky pani Oľgy. Neviem. „Môj život s Feldekom. Ja by som radšej navrhol Môj život s Ľubom. Osobnosť pánia F.L. a jeho manželky nie je potrebné predstavovať. Sú známi dostatočne.Pozdravujú van Stiphoutovci z [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 2889x
Priemerná čítanosť článkov: 1445x

Autor blogu

Kategórie

Archív